Catering Huddinge

Prima Catering

Bageri & Deli

Upptäck Huddinges Bästa Catering

Om

Prima Catering

Catering Huddinge

Prima catering är ett familjeägt företag med över 35 års erfarenhet inom branschen. Vi är stolta över att vara en av Stockholms bästa och mest prisvärda catering med många återkommande kunder och rekommendationer. Vårt recept på Prima Catering är enkelt: mat tillagad av de bästa råvarorna, god service och förmånliga priser. Vi kan erbjuda leverans till hela Stockholmsområdet inklusive Huddinge.

Prima catering erbjuder unikt sammansatta menyer till både privata tillställningar och företags events där utgångspunkten alltid är kundens önskemål och behov. Välj mellan full-service catering med personal och möjligheten att hyra porslin eller den enklare varianten drop-off catering där maten levereras på plats.

Vår meny innehåller läckra förrätter, delikata huvudrätter, fantastiska desserter och nybakat bröd från vårt egna bageri. Välj fritt bland färdiga trerätters menyer, fräscha bufféer eller komponera ihop en egen meny utifrån era specifika önskemål.

Vill ni erbjuda något extra för ert event, en mässa eller företagsfesten så är vår frozen yoghurt catering ett populärt alternativ. Fettsnålt, lågt på kalorier men framförallt väldigt gott. Vi serverar frozen yoghurt med färska bär och frukter, godis, choklad, olika såser och strössel. Valet är ert!

“Lilla Bryssel” är ett annat populärt koncept där en professionell waffle maker/barista gräddar våfflor på traditionellt belgiskt vis. Våfflorna serveras med florsocker, gammaldags vaniljglass och choklad/kolasås. Runda av med en kaffe latte och du har garanterat nöjda gäster.

Gör som tusentals andra kunder och upptäck Huddinges bästa catering.

Se hela menyn här

Bageri Huddinge

Eget

Bageri

Bageri Huddinge

Vi gillar att göra allt från grunden med de bästa råvarorna. Med eget bageri kan vi garantera att du får nybakat bröd till ditt bord. Testa några av våra härliga menyer så känner du skillnaden.

Se hela menyn här

Se hela menyn här

Hyra porslin i Huddinge

Mat

För Alla Tillfällen

Hyra porslin i Huddinge

Behöver ni hyra porslin till festen? Vi hyr ut porslin, serveringspersonal och annat som hjälper er lyckas med er fest. Kontakta oss så hjälper vi er hitta den bästa lösningen.

Kontakta Oss

 

Call Now Button